Om Nordisk Brasvärme

Bakgrund

Nordisk Brasvärme AB har sin bakgrund i skorstensfejaryrket. Det var där allting började. Men att springa på taken och sota skorstenar var inte min slutdestination i yrkeskarriären, säger Joakim som idag driver Nordisk Brasvärme AB. ”Sotningen och brandskyddskontrollerna gjorde att intresset växte och kunskapen ökade, men yrket var för begränsat för mig.” Viljan till något mer gjorde att Joakim slutade som skorstensfejare och startade Nordisk Brasvärme 2006. Då som enskild firma, men idag ett aktiebolag med flera anställda och en kaminbutik. Att kontrollera och renovera skorstenar är en stor del av vår verksamhet, men idag säljer och installerar vi även nya kaminer och spisar.

Murare med erfarenhet

Våra murare är välutbildade och har stor yrkesskicklighet. Vi är anslutna till SERO, och vår ambition är att alla på företaget ska vara certifierade skorstensentreprenörer. Vår styrka är våra förbesiktningar vid hembesök. Planering av leveranser och slutligen installationen som alltid sker på bästa sätt. Vi tar alltid ansvar för hela processen. Vår erfarenhet skapar en trygghet för kunden.

En partner genom hela processen

Nordisk Brasvärme AB arbetar idag med ett brett sortiment av kaminer ifrån branschens ledande leverantörer. Vi hjälper till med val av kamin, inköp, installation & slutbesiktning. Som oberoende handlare kan vi hjälpa dig med samtliga märken. Med bredden och kompetensen som krävs för att sätta säkerhet, design & funktion i samma rum, tar vi brasvärmen till en ny nivå. Längtar ni efter ett varmare hem? Vi är med er hela vägen - från idé till färdig produkt.

  Kontakt

Postadress:

Bueråsvägen 61, 439 91 Onsala

Tel: 0300-32 30 99

 
Telefontid

Mån - Fre: 08.00 - 17.00

 
Information

Pga hög beläggning just nu så är vi begränsade och kan ha svårt att ta ditt samtal direkt.

 
Leverans & Installation

Vi levererar och monterar kaminer i bl.a. Kungsbacka, Onsala, Vallda, Fjärås, Frillesås, Åsa, Varberg, Särö, Billdal Mölndal, Göteborg

×

Logga in